Haftanın uygulaması: Uncharted: Fortune Hunter

Hitman GO ve Lara Croft GO akıllıca bir formül uygulayarak karmaşık 3D konsol oyununu mobile getirdi. Tek yaptıkları özellikleri puzzle oyununa çevirmekti! Şimdi bir başka konsol oyunu olan Uncharted, Fortune Hunter ile mobilde kendine yer ediniyor.

uncharted-fortune-hunter-oyun-mobil

Üçüncü şahıs macera ve topçu ateşleriyle Uncharted: Fortune Hunter tam anlamıyla bir macera ve keşif oyunu. Mobilde sizi bekleyen maceraysa, bahsi ikiye katlayıp puzzle çözmek ve yolunuzu bulmak. Ekrana yansıyan karelerdeki her mücadelede amacınız hazine sandıklarını elde etmek. Sadece hazine sandıklarını da değil, yolunuz üzerinde karşılaşabileceğiniz diğer toplanabilir şeyleri de… Izgara gibi yer döşemeleri tuzak ve kapanlarla dolu. Bu yüzden dehşet içinde öldürülmemek için bunlardan kaçınmanız gerekiyor. Tüm bu mekanizma ise kahramanımız Nathan Drake koşmaya başladığında harekete geçiyor. Oyunda zaman limiti yok, o yüzden adımlarınızı atmadan önce istediğiniz kadar oyalanıp düşünebilirsiniz. Ama şunu bilmelisiniz: tek bir hata, en hızlısından ölüm demek.

uncharted-2-mobil-oyun

Oyunun ilk seviyeleri oldukça basit. Oyunda zaman harcadıkça zorluk seviyesinde de artış oluyor. En sonunda farkediyorsunuz ki oyun seviyeleri ile en fazla karanlıkta yüzleşiyorsunuz. Uncharted: Fortune Hunter oyununu iOS ve Android cihazlarınızda oynayabiliyorsunuz. 

uncharted-3-mobil-oyun-2

STUFF GÖRÜŞÜ Bir diğer konsol oyunu mobilde eğlendirici ve puzzle-vari bir şekilde kendine güzel bir yer ediniyor. Bu günden itibaren satranç tarzı bir GTA beklemeye başlayabiliriz. 

İyi yanlar: Seviyelerin yüklenişi çok iyi. Bir de aşama kaydettikçe yeni şeyler deneme imkanınız oluyor. 

Kötü yanlar: Seviyeleri yeniden başlatmak zaman alıyor.